Sport

Jens Kyllönen 1,1 millió dollárt nyert már 2012-ben

A finn profi, Jens Kyllönen már 1,1 millió dollárt nyert idén a PokerStars asztalainál, így messze ő vezeti az idei éves profitlistát.

Lassan túl vagyunk 2012 első negyedévén, a sokak által kedvelt high stakes asztaloknál pedig folyamatosan zajlanak az események. Eddig a finn Jens Kyllönen jött ki legjobban az adok-kapokból, ugyanis 1,1 millió dollárt nyert már idén – írja a Poker.hu.

A szemtelenül fiatal Jens „Jeans89” Kyllönen uralja eddig a magastétes online cash game asztalokat. A játék főleg a PokerStarson folyik, ahol a $200/$400 alapú pot limit omaha az egyik legnépszerűbb. A finn zsugás eddig 121 ezer partit játszott 2012-ben, amelyek során 1,1 millió dollárt kártyázott össze.

Kyllönent követi a listán az ismeretlen „bernard-bb” és Phil „MrSweets28” Galfond, akik mindketten kereken 1 millió dollár nyerőt tudnak eddig felmutatni.

A negatív oldalon is vannak természetesen játékosok, a legnagyobb vesztő idén Ilari Sahamies és „long90110”, mindketten közel 1 millió dollár mínuszban állnak az idei évet tekintve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik