Sport

Viktor Blom győzelme a SuperStar Showdownban

A PokerStars profi Viktor „Isildur1” Blom újabb kihívót győzött le a SuperStar Showdownban, a brit Alexander „Kanu7” Millart verte 38 ezer dollárral.

Vasárnap este rendezték a rebootolt SuperStars Showdown második epizódját, ahol Viktor Blom az előző heti fiaskó után ismét visszatért a győzelem útjára – írja a Poker.hu.

A két héttel ezelőtti összecsapáson, igaz minimális, de akkor is vereséget szenvedett Isaac Haxtontól, aki már másodszor tört borsot a svéd kócos hajú zsugásra. Nem csoda, hogy most duplán fűtötte a bizonyítási vágy Blomot, aktuális ellenfele a brit Alexander Millar volt.

A PokerStars 2011 legnagyobb Hold’em profitját elérő Alexander „Kanu7” Millar volt tehát a soron következő ellenfele Isildurnak a SuperStar Showdownban, aki bizony nem jelentett könnyű falatot. Végig izgalmas csata tartotta fenn a figyelmet a 2,500 leosztás alatt, mely azonban főleg Isildur dominanciájáról szólt.

A hihetetlenül agresszívan kártyázó svéd fiatal rendkívül összeszedett volt, folyamatosan nyomás alatt tartotta ellenfelét. Blom a meccs második felében már 147 ezer dollárral is vezetett, de innen még vissza tudott kapaszkodni Millar.

Végül ha nem is lett nagy verés belőle, de Isildur így is simán hozta a kötelezőt, a végén $37,687 dollár pluszt tudott felmutatni, amivel a tízedik SuperStar Showdown győzelmét aratta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik