Sport

Frederik Jensen az EPT Madrid bajnoka

A dán Frederik Jensen háromfős alku után szerezte meg az European Poker Tour Madrid bajnoki címét.

A harmadik legtöbb zsetonnal kezdő dán online profi, Frederik Jensen szerezte meg a győzelmet PokerStars EPT Madridon, amiért 495 ezer euró ütötte markát – írja a Poker.hu.

A finálé sajnos nem sok izgalmat hozott, számos amatőr kártyás mellett csak két profi játékát lehetett élvezni, és ez rá is nyomta bélyegét a döntőre.

Sőt, az EPT-k történelmében először kellett valakit büntetésben részesíteni. Történt ugyanis, hogy Ricardo Ibanez olyan kézmozdulatot tett a zsetonjai felé, amivel megadást szimulált, hogy le tudjon ellenfele, Andrei Stonescu arcáról olvasni némi információ.

A versenybíró két parti erejéig kizárta játékból a spanyol zsugást, aki hiába kezdte élről a finálét, végül többek közt ennek az incidensnek a hatására teljesen széthullott a játéka, és az ötödik helyen volt kénytelen távozni.

A legjobb három közé Fraser Macintyre, Andrei Stonescu és Frederik Jensen jutottak be, akik némi tanakodás után végül az alkukötés mellett döntöttek. További 110 ezer euróért azonban továbbjátszottak, ami a PokerStars Sunday Million győztes, és egyre több remek élő versenyeredménnyel rendelkező Jensenhez vándorolt.

Az EPT Madrid végeredménye:
1. hely: Frederik Jensen – 495 000 euró
2. hely: Fraser MacIntyre – 290 000 euró
3. hely: Andrei Stoenescu – 330 000 euró
4. hely: Bruno Lopes – 140 000 euró
5. hely: Ricardo Ibañez – 115 000 euró
6. hely: Ilan Boujenah – 92 000 euró
7. hely: Nicolas Levi – 69 450 euró
8. hely: Jason Duval – 48 000 euró

Ajánlott videó

Olvasói sztorik