Sport

Ricardo Ibanez az EPT Madrid döntőjének élén

A spanyol Ricardo Ibanez kezdheti az élről az European Poker Tour Madrid döntőjét, a cél az 545 ezer dollárt érő bajnoki cím.

24 játékos térhetett vissza a PokerStars által rendezett EPT Madrid negyedik játéknapjára. A mezőny harmada jutott csak döntőbe, melyet a spanyol Ricardo Ibanez vezet, így neki van a legnagyobb esélye megszerezni az 545 ezer eurós fődíjat – írja a Poker.hu.

Bár hihetetlen erős mezőny jellemezte végig az EPT Madrid ötezer eurós főversenyét, az utolsó előtti játéknapra viszont alig maradt ismert játékos.

A legnagyobb favoritnak Taylor Paurt és Mike McDonaldot tartották, azonban egyiknek sem sikerült kiharcolni a fináléba jutást. Paur a 13. helyen búcsúzott, McDonald pedig éppen, hogy lemaradt a döntőről, a kilencedik pozíciót tudta megszerezni.

Az utolsó partijában a román Andrei Stonescuval akadt össze, akinél A-K indulólap, a kanadai zsugásnál pedig 10-10 lapult. A Q-10-J flop mindkét játékost telibetalálta, Stonescunál legjobb sor kombináció volt, míg McDonalnál tízes szett, ami végül nem fejlődött, így a román játékos jutott a döntőbe, a nagy esélyes McDonald kiesett.

A finálét végül a hazai Ricardo Ibanez kezdheti meg az élről, egyedül ő tudott 3 millió zseton fölé kerülni. Őt követi a rangsorban Fraser Macintyre és Frederik Jensen, akik szintén nagy eséllyel pályáznak az 545 ezer eurós fődíjra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik