Sport

Már csak egy lépés

A jégkorong ifjúsági bajnokság döntőjének második mérkőzését is megnyerte a SAPA Fehérvár AV 19 az ISK-HSC Csíkszereda ellen.

Nyilvánvaló volt, hogy a szerdai 8-3-as győzelem csak akkor érhetett valamit, ha a Volán-ifi ezt a meccset is hozza a három győzelemig tartó párharcban. Ma „idegenben”, de mégis hazai jégen játszott a SAPA Fehérvár, mivel nehezen lett volna megoldható, hogy egy napon belül Csíkszeredára utazzanak, és vissza.

Szorosabb volt ugyan a találkozó, mint legutóbb, ám ettől eltekintve végig a fehérváriak vezettek. Csupán az bő fél percig volt az első harmadban egyenlő az állás, utána aztán zsinórban három fehérvári gól következett, amelyek a végeredmény szempontjából döntőnek bizonyultak. Még egyszer megpróbált felzárkózni a HSC, lőttek is kettőt, de erre is volt Volán válasz, így a zárás előtt húsz másodperccel ez az üres kapus gól jelentette biztos sikerüket.

A következő mérkőzésre szombaton 13.50.- kor kerül sor – elképzelhető, hogy ez a mérkőzés lesz a bajnokság utolsó összecsapása.

 

ISK-HSC Csíkszereda – SAPA Fehérvár AV 19 3-5 (1-2, 0-2, 2-2)

Gólok: Hildebrand 2, Rokály illetve Kocsis F. 2, Arany, Reisz, Sárpátki

A három győzelemig tartó párharc állása: 2-0 a  SAPA Fehérvár AV 19 javára

Ajánlott videó

Olvasói sztorik