Sport

Kétgólos hátrányban a Szeged a BL-ben

Két góllal kikapott az A-Híd-Szeged Beton a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Zágrábtól.

A Szeged már azzal története legjobb eredményét érte el, hogy bejutott a legjobb nyolc közé a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ezzel együtt Vincze Balázs együttese nem állna meg a negyeddöntőben, a Mladost Zagreb elleni páros meccsen összesítésben jobbnak bizonyulna a horvátoktól. Az első, szerdai mérkőzést remekül kezdte a Szeged, Baksa László egy gólon tartotta a hazaiakat a kapuban, és mivel a csongrádiak is egyet lőttek, 1-1 után jöhetett a második nyolc perc, ahol aztán Kayes, Younger és Kunac találataival a nagyszünetre már magyar vezetéssel mentek a csapatok.

Nem ment viszont a harmadik negyedben, amikor gólképtelen maradt a Szeged, Kiss Csaba csak kapufáig jutott. Ezzel együtt kettős emberelőnyös támadást is kivédekezett a magyar bajnokság listavezetője, így nem növekedett nagyobbra a különbség.

Egészen a negyedik negyedig, amikor három góllal is elment már a Mladost. Az, hogy több esélye maradjon a magyar csapatnak a visszavágóra, Kiss Csaba intézte el, aki egy perccel a vége előtt ötméteresből volt eredményes.

Eredmény – férfi vízilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő
Mladost Zagreb – A-Híd Szeged Beton 8-6 (1-1, 3-4, 2-0, 2-1)
A szegedi gólszerzők:
Kayes 2, Kiss Csaba, Younger, Török, Kunac

Ajánlott videó

Olvasói sztorik