Sport

Három magyar továbbjutó Madridban

Az European Poker Tour Madrid 1/b napjának hét magyar játékosa közül háromnak sikerült a továbbjutás a második napra.

Botond Balázs, Hülvely György és Koszta Miklós jutottak tovább a PokerStars European Poker Tour Madrid második napjára a magyar játékosok közül – írja a Poker.hu.

Az EPT Madrid 1/b selejtező napján 352 játékos fizette be az ötezer eurós nevezési díjat, így az 1/a nappal együtt 477-en indultak a rangos versenyen, amelyen végül 2313 450 eurót osztanak szét.

Hét magyar játékos ült asztalokhoz tegnap, sajnos nem sikerült kivívni a továbbjutást TurmezeybreethPéternek, TóthSlyders01Bélának, a PokerStars Profi Tóth Richárdnak és Czuczor NoirduckMártonnak sem.

Jól ment azonban a játék Botond birs320Balázsnak, aki a három továbbjutó magyar közül a legtöbb zsetont, 37 000-et gyűjtött. Rajta kívül még Hülvely György (31 200 zseton) és az I. Tropicana Póker Kupa győztes Koszta Miklós (25 100 zseton) jutottak tovább.

A játéknap élén a spanyol Juan Navarret Azon végzett 173 200 zsetonnal, de mezőnyben számos nemzetközi profi neve tűnik még fel, mint például Faraz Jaka, David Vamplew, Mike MacDonald, Nacho Barbero, Kevin MacPhee és Rupert Elder.

A mai második napon a játékosok már az egyenes kieséses szakaszba lépnek, a cél a 72 fizetős hely egyikének megszerzése és természetesen az 545 ezer eurót érő első hely begyűjtése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik