Sport

A Dolphins egyre biztosabb Manning érkezésében

A Miami Dolphins megvált egyik legjobb elkapójától, a pletykák szerint azért, hogy Peyton Manning a floridai alakulatnál folytassa karrierjét.

Talán még az érintettet, Brandon Marshallt is meglepte a Delfinek döntése, miszerint megválnak tőle, és játékjogát odaadják a Chicago Bearsnek két harmadik körös draft választásért cserébe. A nem várt csere találgatásoknak adott hangot, miszerint a Dolphins ezzel próbálja még komfortosabbá tenni a csapat körüli légkört, természetesen Manning kedvéért, aki nem kifejezetten rajong a nehezen kezelhető elkapókért, aki nem mellesleg hat NFL szezonja alatt 34 touchdownig és 6247 yardig jutott, és háromszor választották be a Pro Bowl keretbe.

Marshall számára azonban az üzletnek pozitív oldala is van, ugyanis Chicagóban az a Jay Cutler dobálja majd felé a tojáslabdát, aki korábban a Denver Broncosnál is csapattársa volt. A Miami részéről viszont két probléma is felmerül ezzel kapcsolatban: az egyik, hogy minél hamarabb találniuk kell egy hasonló kaliberű játékost a szabadügynök piacon, vagy ha ott nem, akkor a drafton nagyon meg kell gondolni az első lépést. A másik, hogy Marshall elküldésével még egyáltalán nem biztos, hogy Manning tengerzöld mezben kezdi az új idényt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik