Sport

Elrajtolt az EPT Madrid

A PokerStars European Poker Tour Madrid főversenyének első játéknapján nem volt magyar induló, az élen az ukrán Sergiy Baranov végzett.

125 játékos fizette be az 5300 eurós nevezési díjat az EPT Madrid 1/a napjára, magyar játékos nem volt a mezőnyben, a selejtező nap élén az ukrán Sergiy Baranov végzett – írja a Poker.hu.

A vártnál jóval kevesebben vettek részt a PokerStars fémjelezte European Poker Tour madridi állomásának első „A” jelzésű játéknapján. Mindössze 125-en próbálkoztak, a mezőnyben nem is volt magyar játékos, ugyanis a legtöbb hazánkból kiutazó profi az 1/b napra tervezte indulását.

A kis mezőnyben azonban annál több nemzetközi sztár volt ott, Chris Moorman, Alex Kravchenko, Toni Judet, Arnaud Mattern, James Akenhead, JC Alvarado és a világbajnoki második Martin Sztaszko is asztalokhoz ült.

Végül 92 játékos jutott tovább a gyorsra sikeredett játéknapon, az élen a már említett Sergiy Baranov végzett. A mai 1/b napon indul majd Tóth RichárdBotond birs320BalázsCzuczor noirduckMártonTóthSlyderS1Béla és TurmezeytwirlproPéter is, így lesz kiért szurkolni mostantól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik