Sport

A holland slyfox151 az évfordulós Sunday Million bajnoka

A PokerStars 6. évfordulós vasárnapi nagyversenyét, a Sunday Million-t a holland slyfox151 nyerte meg, aki 480 ezer dollárt tehetett zsebre.

A „slyfox151” névre hallgató holland pókerprofi 33732 játékost megelőzve gyűjtötte be a 215 dolláros Sunday Million bajnoki címéért járó 480 ezer dollárt – írja a Poker.hu.

Összesen 6 746 400 dollár pénzmag jött össze a PokerStars 6. évfordulós Sunday Millionján, mely közel 33 ezer fő részvételével jött össze. 4 392 játékost díjaztak, de az igazán nagy pénzek természetesen a döntő asztalon kerültek kiosztásra.

12 óra játékot követően alakult ki a finálé, ahol sajnos nem volt magyar játékos, a legjobb helyen Vasvenszki „Unicum next” Zsolt végzett, aki az 50. pozícióig jutott, amiért 6 ezer dollár ütötte markát.

A döntő végül hamar lezajlott, ugyanis nyolc főnél a játékosok alkut kötöttek, és az akkori zsetonállások szerint kapták meg kifizetésüket. Mondhatni mindenki jól járt, de a legjobban a finn „toode”, aki a legtöbb zsetonnal rendelkezett abban a pillanatban, amiért 550 ezer dollár ütötte markát.

Az alku megkötése után félretettek további 120 ezer dollárt, amit a későbbi győztes kapott meg. Ezt az asztal legjobb játékosa, a holland „slyfox151” tudta megszerezni, miután a párbajban leverte a brit „blodders03”-at.

A holland játékos eddig közel 400 ezer dollárt nyer online profi pókerpályafutása során, amit így megduplázott, ugyanis a végső nyereménye 480 ezer dollár lett. Blodders03 szintén ennyi kapott második helyéért, de neki az alkukötés pillanatában jóval több zsetonja volt, mint a holland ellenfelének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik