Sport

Majdnem eltörte ellenfele karját a ketrecharcos szépség

A női ketrecharcosok Strikeforce Grand Prix-döntőjében Ronda Rousey brutális karfeszítéssel győzött a címvédő Miesha Tate ellen.

A ketrecharcosok között is előre törtek a hölgyek, a héten a legnagyobb visszhangot kiváltó küzdelmet két amerikai, Ronda Rousey és Miesha Tate vívta Columbusban.

A címvédő Miesha Tate és a kihívó Ronda Rousey civilben igazán csinos hölgyek, de kőkemény harcosok, akik már a mérlegelésen összeugrottak.

A Pekingben cselgáncsban olimpiai bronzérmes, vb-2. Rousey négy győztes meccs után hívhatta ki Tate-t, aki szerint ellenfele még nem érdemelte meg ezt a kiváltságot, amit a “Kötekedő” becenevű dzsúdós lány enyhe fejeléssel honorált a mérlegelésen.

A hölgyek voltak a legkeményebbek a mérlegelésen (1:15-nél):

A ringben is kemény csatát folytatott a két rivális, de a cselgáncs-világklasszis Rousey fölényben volt, nem sokkal a kezdés után már igyekezett karfeszítést alkalmazni, de Tate valahogy kibírta.

Aztán Rousey végrehajtott egy látványos dobást, és pár ütés után kíméletlenül megfeszítette Tate karját, aki még akkor sem akarta feladni, amikor könyöke már teljesen természetellenes szögben tört meg.

Végül a címvédő lekopogta, a meggyötört kart még percekig ápolták. Később az alaposabb orvosi vizsgálat kiderítette, hogy Tate karja nem törött el, és csodával határos módon még a szalagok sem szakadtak el a könyökében – csak részben.

A Rousey-Tate csata, a brutális karfeszítés 7:17 után:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik