Sport

Vízi-blackjack, az új őrülethullám Amerikában

Lassan már 25 éve létezik a vízi-blackjack, de az igazi őrület csak most érte el Amerikát, főleg a keleti partvidéken ütötte fel fejét a játék.

A keleti partvidék kaszinóvárosában, Atlantic Cityben új mániája van a szerencsejátékosoknak, ami nem más, mint a vízben játszható blackjack – írja a Blackjack.hu.

Míg Las Vegasban már közel negyed évszázada megtalálhatóak a víziblackjackasztalok, addig Atlantic Cityben idén vezették be először a furcsa játékot.

A vízi-blackjack egy vízen úszó blackjack asztal, amely körül a vízben székeket helyeznek el, így a játékosok könnyebben viselik el a hőséget, nagyobb élménnyel élik meg a győzelmet.

Nem csoda tehát, hogy Las Vegasban ekkora felhajtás veszi körül a játékot, ugyanis a kaszinók fővárosában folyamatosan tikkasztó hőség van, így a legtöbb szálloda/kaszinó már rendelkezik vízi-blackjack asztalokkal a medencéikben.

A Las Vegas-i nagy szállodákhoz, mint a Palms, a Hard Rock, a Mandalay, a Red Rock, a Golden Nugget, a Caesars,a Wynn, a Tropicana és a The Flamingo, most csatlakozott az Atlantic City-i Harrah’s Kaszinó is, a vízi-blackjack asztalokat pedig azonnal elárasztották a szórakozni vágyó turisták és szerencsejátékosok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik