Sport

Új helyen dolgozhat a média

A nemzetközi kupába igyekvő Videoton FC mind a szurkolók, mind a média képviselői számára meglepetésekkel szolgált a héten.

Kapcsolódó cikkek

A szerdai Videoton FC – DVTK Ligakupa mérkőzésen a klub a média képviselőinek, ugyanis – még, ha nem is hivatalosan – átadták a stadion első szintjén az UEFA előírásainak is megfelelő új médiaszárnyat. A sajtómunkások ugyanolyan körülmények között dolgozhatnak, mint Európa legszínvonalasabb stadionjaiban. A klub, célja, hogy a lehető legjobb körülmények között végezhessék munkájukat az újságírók. A médiaszárny belső részét úgy alakították ki, hogy a mérkőzések előtt, a szünetekben, valamint a meccsek után kényelmesen lehet beszélgetni, várakozni. Az összecsapásokat követő sajtótájékoztatókra, pedig az innen nyíló sajtóteremben kerül sor. A lelátón is vannak munkahelyek, ahol minden székhez áramvételi lehetőség, és internetes LAN csatlakozó is tartozik.

A fehérvári csapat jövő vasárnap 16 órától a szezon legfontosabb mérkőzését játssza a DVSC-TEVA ellen. A találkozó iránt már most óriási az érdeklődés, így az átlagosnál nagyobb nézőszámra számítanak a rendezők. A klub arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint hogy elővételben vásárolják meg belépőjegyeket, illetve a szokottnál korábban érkezzenek meg a stadionba, hogy biztosan időben elfoglalhassák helyüket. A Videoton FC a tavasz négy legfontosabb rangadójára „Rangadóbérletet” adott ki, ez több kedvezményt biztosít azoknak, akik ezt megvásárolják – a DVSC, a Honvéd, a Fradi és a Győr elleni találkozókra vonatkozik a bérlet. Fontos információ, hogy mindezt a Debrecen elleni meccs előtt tehetik meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik