Sport

Elnézést kért a Full Tilt Poker korábbi vezetője

Ray Bitar, a Full Tilt Poker korábbi vezetője elnézést kért, és mindent megtesz a bennragadt pénzek törlesztésének érdekében.

Ray Bitar hosszú, közel egy éves hallgatást tört meg, amikor most kedden az egyik külföldi pókermagazinnak adott interjút, amelyben elnézést kért a történtekért – írja a Poker.hu.

Mint ismeretes a 2011. április 15-én bekövetkező Fekete Péntek során a három legnagyobb pókeroldalt lekapcsoltatta az FBI, az oldalak tulajdonosai, vezetői ellen pedig banki csalással, illegális játékszervezéssel és pénzmosással vádolt.

Az egyik ilyen vádlott volt Ray Bitar, aki azóta egyszer sem nyilatkozott, teljes csönd vette körül. Egészen mostanáig, ugyanis a korábbi Full Tilt Poker tulajdonos kedden a PokerStrategynek adott interjújában elmondta, hogy a hallgatásának oka az volt, hogy nem adhatott ki információt semmiről, ugyanis azzal veszélyeztette volna a kialakult szituáció zökkenőmentes előrehaladását.

„Mindent megteszek azért, hogy a kárt szenvedett játékosok mielőbb visszakapják pénzüket. Valamint elnézést kérek minden ügyfelünktől, akit bármilyen szinten is érintett az ügy. Remélem meg tudjuk oldani a problémákat, amilyen gyorsan csak lehet!” – nyilatkozta Bitar.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik