Sport

Újabb három magyar továbbjutó Nova Goricában

Telek László, Bézsenyi László és Szabó Zoltán is továbbjutott az Italian Poker Tour Nova Gorica 1/b játéknapjáról, így öt magyar zsugás lehet ott a második napon.

Az 1/b napról továbbjutó Stumpf András és Vezér Gáborhoz csatlakozott még a Bézsenyi László, Telek László és Szabó Zoltán alkotta trió, így öt magyar játékos küzd az IPT Nova Gorica bajnoki címéért – írja a Poker.hu.

Az 1/b játéknapon 191 játékos próbálkozott még, így összesen 286 lett a végleges indulók száma az IPT Nova Goricán. Ez 555 ezer eurós nyereményalapot jelent, a későbbi győztes ebből 140 ezer eurót tehet majd félre.

Hét magyar játékos ült asztalokhoz, sajnos nem jutott tovább a Team PokerStars Pro Tóth Richárd, Bagó Csaba, Kamarás Péter és Kovács „and217” András sem.

Hárman viszont ott lehetnek a folytatásban, Bézsenyi László gyűjtötte közülük a legtöbb zsetont, 44 687-el a középmezőnyben végzett. Telek László (27400 zseton) és Szabó Zoltán (27 100 zseton) pedig az üldözőbolyban foglalhatnak majd helyet a második játéknapon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik