Sport

Nem bírt a címvédővel a Pick Szeged

Ötgólos vereséget szenvedett a Pick Szeged a Veszprém vendégeként a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati csúcsrangadóján.

Az első játékrészben 7 góllal meglépett a listavezető, és bár a folytatásban szűkített a különbségen a Pick Szeged, ám utolérnie már nem sikerült.

MKB Veszprém – Pick Szeged 33-28 (17-10)

Budapest Bank férfi kézilabdaliga. Veszprém, Veszprém Aréna, 5100 néző

 

MKB Veszprém: Alilovic – Gulyás 2, Vujin 12/3, Császár 6/3, Sulic 5, Ilyés 1, Iváncsik G. 3. Csere: Fazekas (kapus), Terzic, Laluska, Vilovski 2, Pérez 2, Schuch, Urban.

Vezetőedző: Mocsai Lajos

Pick Szeged: Mikler – Prodanovics 5/3, Ancsin 5, Zubai 2, Czina, Pribanic 4, Vadkerti 1. Csere: Tatai (kapus), Sulc 7, Buday, Bajorhegyi, Beocsanin, Lékai 4, Nagy N.

Vezetőedző: Skaliczki László

Hétméteresből: 7/6 ill. 3/3.
Kiállítások: 14, ill. 10 perc.

Lékai Máté: Sajnos nem sikerült a bravúr. Az első félidőben az agresszív hatos fallal letaglózott bennünket a Veszprém, és bár a második játékrészben partiba jöttünk, nem tudtunk élni a lehetőséggel: kihagytuk a ziccereket és ez megbosszulta magát. Örülök, hogy sikerült ismét játékba állnom, hiszen nagyon hiányzott már a meccs, labdaéhséggel küzdöttem. Boldogabb lennék, ha győztes mérkőzésen térhettem volna vissza, de azért ez a találkozó mindenképpen önbizalmat adhat a folytatásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik