Sport

Megvan a jegyár a magyarországi WTCC-futamra

A túraautó-világbajnokság magyarországi versenyét május 4. és 6. között rendezik a Hungaroringen.

2012 májusában ismét otthont ad az FIA túraautó-világbajnokságnak a Hungaroring, az idei, 12 versenynapos WTCC-sorozat ötödik állomáshelye lesz a magyar versenypálya.

A Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint a belépõjegyek árai is véglegesítésre kerültek.

“A belépőjegy személyenként 3000 forintba kerül, s érvényes május 5-re, szombatra, amikor a szabadedzéseket és az idõmérőt bonyolítják le, valamint május 6-ra, vasárnapra is, amikor a két versenyfutamra kerül sor.

A belépőjegyekkel a nézőtér bármely pontján, bármelyik tribünjén helyet lehet foglalni a két nap során érkezési sorrendben.

A Paddockba érvényes jegyek május 5-én és 6-án személyenként s naponta – a szombatra és vasárnapra is érvényes 3000 forintos jegy mellett – plusz 3000 forintba kerülnek, egész napos belépést biztosítva a területre” – közölték.

Május 4-én, pénteken a belépés ingyenes a Hungaroring nézőterére és a Paddockba is, 14 éves kor alatt, felnőtt kíséretében pedig az egész hétvégén ingyenes a belépés, mind a nézőtérre, mind pedig a Paddock területére.

A Zengő Dension Team színeiben két magyar vághat neki a WTCC idei sorozatának, a csapat ugyanis Michelisz Norbert mellett Wéber Gábornak is biztosít egy BMW 320 TC-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik