Sport

Hét számjegyű támogatások

Káldor András
Káldor András

2012. 03. 02. 15:36

A székesfehérvári székhelyű Bericap Záródástechnikai Bt. három kiemelkedő sportemberrel írt alá támogatási szerződést

A mai gazdasági helyzetben keveseknek adatik meg, hogy akár helyi, akár országos szinten komoly összeggel tudják támogatni az élsportot. A Bericap Záródástechnikai Bt. székesfehérvári központjában azonban Papp Dénes ügyvezető néhány évvel ezelőtt álmodott egy nagyot, és előbb az Alba Volán öttusázóit, majd a SAPA Fehérvár AV 19 hokisait karolta fel. Közeledvén a londoni olimpia, cége, pedig két éremesélyes versenyzőnek – Kovács Sarolta öttusázónak, és Berki Krisztián tornásznak – valamint a világ legjobb játékvezetőjének választott, és az Európa-bajnokságra készülő Kassai Viktornak adott jelentős támogatást felkészülésükhöz. „A sportolók eddigi eredményei, és emberi magatartásuk számunkra nagyon szimpatikusak, ezért állunk melléjük, annak érdekében, hogy az elkövetkezendő világversenyeken tényleg a legszebb sikereket érjék el.” – hangsúlyozta Papp Dénes. Kassai Viktor támogatásáról, pedig úgy nyilatkozott a cégvezető: „Kötelességünk a magyar futball sikereiért is tenni. Ilyen siker lehet a világ legjobb játékvezetőjének választott Kassai Viktor jó teljesítménye a júniusi, ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.”
Hétszámjegyűek ezek a támogatások, és nem eggyel, kettővel vagy hárommal kezdődnek. A szerződés értelmében, az olimpiai aranyéremért ötössel kezdődő, ezüstért hármassal kezdődő, bronzért egyessel kezdődő hétszámjegyű prémium is jár majd. – tudtuk meg.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2017. február 7.
Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetés után Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Meghalt Andy Vajna

Budapest, 2011. február 4.
Andrew G. Vajna filmproducer, a filmipar reformjáért felelõs, 2011 januárjában kinevezett kormánybiztos interjút ad dolgozószobájában a Magyar Távirati Irodának.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.