Sport

Boldogan, és optimistán

A női kézilabda NB I legutóbbi fordulójában nyolc góllal nyert az Alcoa FKC a DVSC-Fórum ellen, a főszereplők nyilatkoznak a meccsről, és  terveikről.

– Az első félidő nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Ránk rohantak, nem volt megfelelő a visszarendeződésünk, és hat gólt kaptunk gyors indításból. A második félidő elején úgy éreztem, ahogy nőtt a különbség, egyre inkább meg tudtunk nyugodni, Szikora Melinda megint jó teljesítménnyel segített minket, és végül jöttek a lerohanásos ziccerek, amivel bebiztosítottuk a szükséges, nagy különbségű győzelmet. A csapattal rövid távon a célunk az 5.-8.-ba kerülés, majd a tavaszi rájátszás során az ötödik helyet szeretnénk megszerezni. Ha ezt elérjük, akkor már boldog leszek! – fogalmazott a találkozón 11 találatot elért Tilinger Tamara.

– Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a meccset. Már múltkor is nyilatkoztam, hogy szerettünk volna visszavágni a debreceni vereségért, ami nagyon kellemetlen meglepetés volt számunkra. Az első félidő ugyan nem volt olyan jó, mint terveztük, de a másodikban sikerült elérnünk a kellő különbségű győzelmet. Támadásban általában jó döntéseket hoztunk a nehéz pillanatokban, de a védekezésünkkel nem vagyok megelégedve, sokat kell még dolgoznunk rajta. A DVSC legyőzésével feljöttünk a hetedik helyre, de ezzel még nem lehetünk elégedettek, mert hiszem, hogy képességeink alapján akár a négybe jutásért is harcban állhatnánk. Sajnos ezt már nem érhetjük el ebben a szezonban, de legalább tovább kell javítanunk a pozíciónkon. – hangsúlyozta Kristina Triscsuk, aki akárcsak  a Békéscsaba ellen, most is létfontosságú gólokat lőtt, 12 góljával, pedig a mezőny legeredményesebb játékosa lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik