Sport

Tovább harcol a Kosársuli!

Már nincs sok hátra az NBI/B csoportos kosárlabda bajnokság alapszakaszából, de az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli még mindig versenyben van a rájátszást jelentő negyedik helyért.

A múlt heti Óbuda elleni vereség után azonban nem lesz könnyű a négybe kerülnie a kék-sárgáknak. Az első lépés a cél elérésének érdekében, hogy legyőzzék a Tiszaújvárost szombat este a Hódtói Sportcsarnokban.

Az őszi találkozón magabiztos győzelmet arattak Utasiék, sőt most is ők az esélyesek. A vendégek a nyolcadik helyet foglalják el a tabellán, hat győzelem, és kilenc vereség a mérlegük. A Kosársuli jelenleg az ötödik helyen áll, így egy esetleges sikerrel továbbra sem szakadnának le a Bajától.

Jó hír, hogy a múlt héten már Kukla is pályára lépett a Kaszások ellen, aki egy kézsérüléssel bajlódott, viszont az eddig hiányzó Dani még mindig nem épült fel térdműtétje után. A fővárosi utolsó percekben elvesztett összecsapás után azonban nagy feladat hárul a szurkolókra, hiszen rajtuk múlik, hogy dr. Elek András tanítványai visszanyerik-e önbizalmukat.

Több eszközzel igyekszik az egyesület becsalni a nézőket a Hódtói Sportcsarnokba: a tánccsapat mellett bemutatkoznak a Kosársuli legfiatalabb kosarasai, de ajándékok is várják a szurkolókat. Tapsrudak, póló, tollak lehetnek a drukkerek jutalmai, míg a szünetben étel és italutalványt is lehet nyerni a dobóversenyeken. Sőt akinek szerencséje van a tombolahúzáson, az ingyen cseréltethet olajat autójában. Azt pedig már mondani sem kell, hogy a belépés ingyenes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik