Sport

Hamarosan bajnokot avatnak Los Angelesben

A nagy presztízzsel bíró World Poker Tour Los Angeles Poker Classic versenyén már csak 18 játékosnak van esélye megszerezni a bajnoki címet.

Összesen 549-en neveztek a 9 600 + 400 dolláros WPT LAPC főversenyére, a nyereményalap 5,2 millió dollár lett. A negyedik játéknap után már csak 18-an maradtak, az élen Noah Schwartz áll – írja a Poker.hu.

Sztárok egész hada indult el a hihetetlen rangos 10 ezer dolláros World Poker Tour Los Angeles Poker Classic versenyén, melyen 2009-ben éppen magyar bajnokot avattak Koroknai András személyében.

Most sajnos biztos, hogy nem lesz magyar játékos a döntő asztalon, ugyanis nem is volt hazai induló a versenyen. Az utolsó még nem fizetős helyen Phil Ivey végzett, akinek igen csak megromlott a megítélése a társai szemében, mióta kiderültek tartozásai a korábbi Full Tilt Poker felé.

Végül a negyedik napon már csak 18-an maradtak, olyan nagy nevek, mint Daniel Kelly, Joe hachem, Sorel Mizzi, David Sands, Daniel Idema és Jason Somerville.

Az élen Noah Schwartz áll, akinek előnye szinte hajszálnyi. A mai napon a hatfős döntő asztal kialakulásáig játszanak, ahol már a bajnoki cím 1,37 millió dollárt fog érni.

Phil Ivey lett a verseny buborék fiúja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik