Sport

Kialakult az EPT Koppenhága döntője

Rendkívül erős finálé alakult ki az EPT Koppenhága főversenyén, melyet a norvég Aage Ravn kezdhet majd meg az élről.

24-en voltak még a PokerStars European Poker Tour Koppenhága főversenyén, az élen Pierre Neuville kezdhetett, és bár a vezetést átadta Aage Ravnnak, de végül ő is bejutott a nyolcfős fináléba – írja a Poker.hu.

A negyedik játéknapot rendezték az EPT Koppenhága főversenyén, a mezőnyben még ott volt a tavalyi győztes Michael Tureniec, aki azonban nem tudott ismét döntőben jutni, a 11. helyen távozott.

A legjobb nyolcba jutott viszont a Team PokerStars Pierre Neuville, aki a második EPT fináléját játszhatja. 2009-ben második helyen végzett Vilamourában, most ezt a szereplését szeretné megjavítani, ami jelen pillanatban 2515 000 dán koronát érne számára.

A döntőben ott lesz még a dán Mickey mementmoriPetersen, aki szintén a PokerStars profi csapatának tagja, de rajta kívül még az amerikai Steve O’Dwyer is nagy veszélyt jelenthet, akinek remekül megy mostanság a kártya.

A legnagyobb eséllyel azonban a norvég Aage Ravn rendelkezik, aki hatalmas előnnyel kezdheti meg a finálét, ahol cél már a bajnoki cím megszerzése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik