Sport

Mindent a szurkolókért

A bajnoki címvédő Videoton FC első hazai tétmeccsét játssza szombaton a Győri ETO ellen, a klub szeretné, hogy minél többen látogassanak ki Sóstóra.

Kapcsolódó cikkek

A Videoton FC várja szurkolóit! Az előző szezonokhoz hasonlóan most is rengeteg kedvezményt nyújt a piros-kék egyesület szimpatizánsai számára. Nem lesz ez másképp szombaton sem, hiszen a 16 órakor kezdődő Magyar Kupa negyeddöntőre újabb meglepetéssel szolgálnak.

Azt már megszokhatták a fehérváriak, hogy minden mérkőzés előtt ingyenes szurkolói buszok közlekednek a városban, és ezek közvetlenül a stadionba szállítják a drukkereket. A két busz 15:15-kor indul a Sóstói Stadion irányába, a mérkőzés után 18 órakor pedig vissza.
Szombatra azonban egy újabb jó hírrel szolgált a klub hivatalos honlapján keresztül, ugyanis a Győri ETO elleni összecsapásra ötven százalékos kedvezményt adnak a belépők árából. Így az ABCD szektorokba a MOL-tribünre 1500 Ft a teljesárú, és 750 Ft a kedvezményes árú jegy. A GFEI szektorokba 900 és 500 Ft-ért, az RBD szektorába (J-szektor) 800 és 400 Ft-ért, míg a vendég szektorba 800 Ft-ért vásárolhatnak belépőket. Amennyiben online vásárolják meg a jegyeket, az akkor további húsz százalékos kedvezménnyel jár.

Jegyértékesítési helyek:
Sóstói stadion – Főpénztár: a mérkőzés előtti két munkanapon 15 és 18 óra között, valamint a Külső pénztárak: a mérkőzések előtt két órával
Továbbá a Vidi Shop, a Premier Jegyiroda, az Auchan Áruház, és a Playmaker Jegyiroda Budapest Váci u. 43.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik