Sport

Lemondott a Nyíregyháza edzője, de marad

Felajánlotta lemondását Ferenczi Tamás, a Marso-NYKK férfikosárlabda-csapatának vezetőedzője. A vezetőség nem engedi, de lesz segítője.

A vártnál gyengébben teljesít idén a Marso-Vagép NYKK együttese a férfi kosárlabda-bajnokságban. A klubvezetés megerősíti az edzői stábot.

“Ferenczi Tamás a Pécs elleni vereség után felajánlotta lemondását, amit a tulajdonosi kör hosszas megbeszélés után nem fogadott el” – indokolta a lépést Makrai László, az NYKK Kft. ügyvezetője a csapat hivatalos weboldalán.

A vezetőedző, Ferenczi Tamás egy helyi iskolában egy utánpótlás együttest is vezet, így a klub irányítói úgy gondolták, szükség van egy külső szakmai tanácsadóra, aki tehermentesíteni és meglátásaival segíteni is tudja őt. Horváth Imre, a csapat korábbi vezetőedzője lett a kiválasztott, aki azóta dolgozott Szolnokon, Pakson és Sopronban is.

A 47 esztendős Horváth 2002 és 2005 valamint 2005 és 2008 között dolgozott az NYKK-nál edzőként. A 2006/2007-es szezonban együtt dolgozott a két szakember, akkor még fordított felállásban.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik