Sport

Javában zajlik az EPT Koppenhága

A mezőny már túljutott a selejtező napokon az EPT Koppenhága versenyén, magyar játékos nem indult a rangos tornán.

Összesen 299 fő részvételével rajtolt el az European Poker Tour Koppenhága főversenye. Az első két selejtezőnap már le is zajlott, sőt az egyeneses kieséses szakasz is már javában zajlik, az élen a második nap után az amerikai Melanie Weisner áll – írja a Poker.hu.

Az 1/A napon Steve O’Dwyer végzett a mezőny élén, az 1/B-n pedig Mads Wissing, a két játékos sikerrel vette az akadályokat a második napon is, ahol azonban már egy pókeres hölgy, az amerikai Melanie Wiesner ugrott az élre.

A fiatal hölgy rendkívül sikeres pályafutásnak néz elébe, számos nagytétes versenyen indul, győznie azonban eddig csak egy Ladies Event mellékversenyen sikerült. A legnagyobb nyereményét 2010 decemberében szerezte, amikor a 12. helyen végzett az EPT Prágán.

Most minden esélye meg van egy még jobb eredményre, bár nem lesz könnyű dolga, hiszen olyan játékosok vannak még a mezőnyben, mint az EPT rekorder Luca Pagano, a Team PokerStars Pro Pierre Neuville, a tavalyi EPT Koppenhága győztes Michael Tureniec, a tavalyi világbajnok Martin Sztaszko, valamint az előzőekben említett O’Dwyer és Wissing.

A mezőny a mai nap folyamán jut el a fizetős helyekig, a későbbi győztes 2 515 000 dán koronával gazdagodik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik