Sport

Daniel Negreanu hatodik lett Sao Paolóban

A Sao Paolóban rendezett LAPT Grand Final fináléjáig jutott a PokerStars-profi Daniel Negreanu, aki végül a hatodik helyet tudta megszerezni.

Összesen 367 játékos nevezett az LAPT Grand Final 4000 Brazil Reais nevezési díjú tornára. A legismertebb zsugás egyértelműen a kanadai Team PokerStars Pro Daniel Negreanu volt, aki meg sem állt a fináléig, ahol végül a hatodik helyet tudta megszerezni – írja a Poker.hu.

Negreanu végig az élmezőnyben tanyázott, ahol olyan profikkal küzdött folyamatosan, mint a brazilok büszkesége, Ciao Pimenta, vagy a PokerStars csapattársai, Leo Fernandez, Nacho Barbero és Humberto Brenes.

Végül a remek teljesítményének köszönhetően Negreanu az ötödik pozícióban kezdhette meg a finálét, ahol azonban nem tudott már tovább javítani eredményén, és a hatodik helyen fejezte be a tornát.

Az utolsó partijában Q-T-el került allin a 10-9-3 flopon, azonban ellenfelénél ászpár lapult, így a turn 4-es után, a river ász abszolút kiütéssel ért fel számára. Ennek ellenére nem volt csalódott, ugyanis 48 730 Brazil Reais-t nyert, ami átszámítva kicsivel több mint 6 millió forint.

A győzelmet a német Daniele Nistola szerezte meg, nyereménye 324 600 Brazil Reais (41 millió forint).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik