Sport

Simon biztos nem játszhat a Vidi ellen

A szombati meccsen három játékost kellett sérülés miatt lecserélni a Győri ETO csapatában. A kérdés az, hogy Csertői Aurél vezetőedző kiket engedhet játszani a Videoton elleni kupamérkőzésen.

Dr. Ágh László szerint Fehér Zoltán kapcsolódhat be leghamarabb az edzésekbe. A Győri ETO FC orvosi stábjának a vezetője azt mondta, a középhátvéd egyszerű zúzódások miatt 1-2 napig könnyített munkát végez, de szerdán, jobb esetben már kedden csatlakozhat újra a többiekhez.

Dudás Ádámnak egy kicsit többet kell kihagyni, ő csütörtökön jelentkezik felülvizsgálatra, addig rehabilitációs edzéseken vehet részt. Jó hír, hogy a bal combjában sem húzódás, sem szakadás, sem bevérzés nincs, így elméletileg az ő szombati játéka nem zárható ki.

Bár Simon András állapota miatt nem játszhat a kupamérkőzésen, de a korábban jósolt 3-4 hét helyett valószínűleg kevesebbet kell majd kihagynia. Tekintettel arra, hogy külső bokaszalagja megrándult, a belső pedig bevérzett várhatóan egy hét gyógyulási idővel kell számolni.

A szombati Videoton – Győri ETO FC labdarúgó Magyar Kupa mérkőzésre szóló jegyeket hétfőn déltől vehetik meg a szurkolók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik