Sport

Az ETO győzött, Simon megsérült – videóval

Győzelmet aratott a Győri ETO FC a jövő heti kupamérkőzés előtti utolsó felkészülési mérkőzésen. Simon megsérült. Csertői elégedett a felkészülési időszakkal.

Csertői Aurél tanítványai a második játékrészben kerekedtek felül a szlovák bajnokság egyik élcsapata ellen. (A Zalata Moravce 3 pont hátránnyal a listavezető mögött az ötödik helyen zárta az őszt északi szomszédunk legfelső osztályában.)

A zöld-fehérek Trajkovic révén szereztek vezetést, az előnyt Dinjar duplázta meg, miközben az ellenfél büntetőt hibázott. Nem úgy Valentin Babic, aki az utolsó percben állította be a 3-0-ás végeredményt.

A találkozón megsérült Simon András, valószínűleg részleges külső bokaszalag-szakadás miatt várhatóan 3-4 hetet ki kell hagynia.  (Simon sérülése miatt hiányzott az ősz nagyobbik felében is: korábban a jobb lába miatt kellett, hogy pihenjen, most a bal sérült meg.)

A csapatból hárman – Strestik, Ji-Paraná és Stanisic – az NB II-es csapat edzőmeccsén jutottak szóhoz, ezzel kapcsolatban Csertői Aurél vezetőedző elmondta: azért kérte Sándor Istvánt, hogy tegye be őket a csapatba, mert az utóbbi hetekben keveset voltak játékban.

Győri ETO FC – Zlaté Moravce 3-0 (0-0)

Gólszerzők: Trajkovic, Dinjar, Babic (11-esből)

Győri ETO FC: Molnár P. – Takács Á. (Babic), Djordjevic, Fehér Z. (Szabó O.), Völgyi – Pilibaitis (Windecker), Pátkai (Tokody), Trajkovic – Koltai (Dinjar), Simon (Varga R.), Dudás (Aleksidze). Vezetőedző: Csertői Aurél

 

 

Csertői eredményesnek ítélte a hat mérkőzésből álló tornát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik