Sport

Folytatná menetelését a Kosársuli

Sorozatban negyedik győzelmének megszerzésére hajt az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli az NBI/B csoportos kosárlabda bajnokságban.

Szombaton a tabella negyedik helyén álló Kecskemét látogat a Hódtói Sportcsarnokba. A kék-sárgáknak nem lesz azonban könnyű dolga a fiatal tehetségekkel teletűzdelt Bács-Kiskun megyeiek ellen.

Már csak ezért sem, mert a csapat magja nap, mint nap az NBI/A csoportos Kecskeméttel tréningezik. Sőt tavaly még az U20-as utánpótlás bajnokságot is megnyerték. Közülük mindenképpen ki kell emelni a Vásárhelyről elszármazott Mészáros Mátét, aki mellett bedobó poszton ott villog a szegedi Puszta Dávid is. De az irányítók, a bajai Pongó fivérek is nagy veszélyt jelenthetnek, a 206 centiméter magas centerről, Gruda Gergőről nem is beszélve. Az, hogy ők mind pályára lépnek-e, az Sztojan Ivkovics, a Kecskeméti KSE kosárlabda-szakosztály szakmai igazgatójának döntésén múlik.

Tovább rontja a helyzetet, hogy a palánk alatt újra gondjai lehetnek az EnterNet Kosársulinak, mivel Babut és Kukla is sérült, így csak az Eger-verő Bartuczra számíthat dr. Elek András edző. De nem léphet pályára Dani Zoltán sem, aki még mindig nem épült fel térdműtétje után. Ennek ellenére mindenképpen győzni szeretnének Utasiék, akik a három hét szünet alatt végig erre az összecsapásra készültek. Ehhez azonban szükség van a közönség támogatására is, hiszen talán a fentiekből is kiderül, hogy a szombat este 18 órakor kezdődő bajnoki ismét óriási izgalmakat tartogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik