Sport

A bátor brit őrületes rulett nyereménye

Ashley Revell 136 ezer dollár megtakarított pénzét tette fel egy pörgetésre, bátorsága kifizetődött, a piros hetessel megduplázta vagyonát.

A brit Ashley Revell fejében igazán őrült gondolatok járhattak, amikor a 136 ezer dollár megtakarított pénzét egy az egyben feltette a pirosra. A rulett istenei végül a pártjára álltak, amikor a golyó a hetesen állt meg, ami piros mezőt és duplázást ért a mázlista britnek – írja a Roulette.hu.

Nem tudni, hogy mi késztette Revellt arra, hogy a többévnyi megtakarítását egy gurításra tegye fel, de a kezdeti ötlet végül jónak bizonyult. Revell rafkós pali hírében állt, így nem véletlenül keresett meg egy filmstúdiót, hogy készítsenek dokumentumfilmet róla, és az őrült tervéről.

Végül számításait siker koronázta, ugyanis egy filmes csapat fantáziát látott benne, így elkísérték nagy útjára, ami a Las Vegas-i Plaza Hotel & Casinóba vezetett. Az eseményt hatalmas felhajtás övezte, így a kaszinó tárt karokkal várta Revellt.

A rengeteg egybegyűlt barát, családtag, rokon és ismerős között végül Revell a pirosra tette fel a 136 ezer dollárt, a hosszú, véget nem érő másodpercek után pedig a golyó a piros hetesen állt meg, ami Revell győzelmét jelentette.

Természetesen hatalmas üdvrivalgás közepette Revell alig akart hinni a szemének, őrült nagy szerencséje újabb 136 ezer dollárt hozott a konyhára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik