Sport

Matt Juttelstad nyerte a WPT Seminole Hard Rockot

Az amerikai profi, Matt Juttelstad elorozta a győzelmet Gigi Gagne elől, így még mindig várni kell az első női WPT bajnokra.

A WPT Seminole Hard Rock hatfős fináléjának nagy kérdése az volt, vajon sikerül-e Gigi Gagnénak első női játékosként a WPT győzelemig menetelni. A bajnoki cím nem is, de egy második hely végül összejött az amatőr hölgyjátékosnak – írja a Poker.hu.

Nagy előnyből kezdhette a finálét Gigi Gagne, akinek 2,7 millió zsetonját tisztes távolságból követte Matt Juttelstad 1,6 millióval. A két játékos a verseny kezdete óta fej-fej mellett haladt, a profi Juttelstad azonban nagy veszélyt jelentett a többségében amatőr játékosokból álló fináléban.

Nem is tartott sokáig Gagne előnye, Juttelstad hamar átvette a vezetést, miután kiejtette Keith Ferrarat. Ezután Gagne búcsúztatott egy játékost, a Todd Jacobsont kiejtő Sharon Levin ellen ment allin jobb ászos lapjaival, amik ki is tartottak.

A háromfős játékban Juttelstad egyre jobban elhúzott, végül ő vetett véget Uri Kadosh versenyének is, így a párbajba végül Gagne és ő jutottak be.

Az előnye már hatalmas volt, nem is tudott Gagne fordítani, végül az 5-3-2-A turnnél került be minden pénz a kasszába. Juttelstad 6-4 legjobb sorral játszott, Gagne 10-4 kis sort mutatott, és nem is tudott már javulni, így a második hellyel kellett beérnie.

Elmaradt tehát a női győzelem a WPT Seminole Hard Rock versenyén, a bajnok Matt Juttelstad lett, aki közel 270 ezer dollárt nyert a négynapos versenyen.

A WPT Semionole végeredménye:
1.hely: Matt Juttelstad – 268 444 dollár
2.hely: Gigi Gagne – 158 194 dollár
3.hely: Uri Kadosh – 105 463 dollár
4.hely: Sharon Levin – 73 344 dollár
5.hely: Todd Jacobson – 54 649 dollárt
6.hely: Keith Ferrera – 42 185 dollár

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik