Sport

SlyderS1 33 ezer dollárt nyert a PokerStarson

Az ismeretlen magyar játékos „SlyderS1” megnyerte a PokerStars 109 dollár nevezési díjú Sunday Kickoff versenyét, amivel 33 ezer dollárt zsebelt be.

Ismét egy sikeres magyar online hétvégén vagyunk túl, a legnagyobb nyereményt „SlyderS1” szerezte meg, amikor 2320 versenyzőt maga mögé utasítva menetelt az első helyig a PokerStars Sunday Kickoffonírja a Poker.hu.

Összesen 2 320 fizették be a 109 dolláros nevezési díjat a PokerStars Sunday Kickoff versenyére, a nyereményalap így 232 ezer dollár lett.

A magyar „SlyderS1” végül nem kis tettet végrehajtva jutott be a döntő asztalra, amit a harmadik legtöbb zsetonnal kezdhetett meg.

Ismeretlen játékosunk remekül kártyázott a döntőben, és a szerencse is sokszor mellépártolt, így könnyedén jutott be a párbajba, amit a kanadai “CrAcky_Marty” ellen játszhatott. A két zsugás végül alkut kötött egymással, így SlyderS1 33 258 dollárt kapott, míg ellenfele 31 758-at.

A tisztesség kedvéért még megküzdöttek az első helyért, amit nagy örömünkre magyar játékosunk szerzett meg, így a 7,3 millió forintot érő nyeremény mellé még a bajnoki címet is bezsebelte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik