Sport

Nagyot ugrott az online póker forgalma

A múlt héten 10 százalékot nőtt az online póker összesített forgalma, javarészt a PokerStars hatalmas Mérföldkő promóciójának köszönhetően.

A Fekete Péntek óta nem volt ekkora növekedésre példa, mint amit a múlt héten mért a PokerScout nevű oldal. Csaknem 10%-ot ugrott az online póker forgalma az azelőttihez képest, háttérben a PokerStars 75 milliárdodik promóciója áll – írja a Poker.hu.

A PokerStars Mérföldkő leosztások promóciójának 75 milliárdodik lépcsőfokához érvén hatalmasat nőzz az online póker forgalma egy hét alatt. A terem 18%-os növekedést ért el, az egy héttel azt megelőző mért ponthoz képest, majdnem 76 ezer készpénzes játékos játszott egyszerre a PokerStars asztalain.

Ez az érték megközelíti a terem Fekete Péntek előtt mért forgalmi értékét, mindössze 2%-os eltérés van már csak, ami azért kiemelkedő, mert ezt a PokerStars még az amerikai játékosok részvételével tudta produkálni.

Természetesen a terem egyeduralkodó a piacon, a második PartyPoker és a harmadik iPoker hálózat már csak jócskán lemaradva próbálja magához csalogatni a játékosokat.

Nem sok sikerrel, ugyanis a PokerStars mellett az 888Poker az, amelyik a legtöbb új játékost bekebelezi, a remek marketingstratégia 79%-os növekedést hozott a teremnek, így akár a jelenleg 4. helyen álló 888Poker hamar felkúszhat a PokerStars mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik