Sport

Kézilabda – mindenki Göteborgba

Hétfőtől Magyarországon is lehet jegyet vásárolni az április 6. és 8. között Göteborgban sorra kerülő férfi kézilabda olimpiai selejtezőre

A magyar férfi-kézilabdaválogatott a szerbiai kézilabda-Európa-bajnokság eredményétől függetlenül biztosította a helyét a göteborgi olimpiai selejtező tornán. Az Európa-bajnokság kérdése csupán az volt, hogy a brazil válogatott mellet ki lesz még a Mocsai csapat ellenfele.  A válogatott a házigazda svédek és a brazilokkal a macedónokkal kell megküzdjön a londoni repülőjegyekért..

A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint a szervezet mindhárom napra 700-700 jegyet foglalt le a szurkolók számára. A jegyeket országszerte, március 6-ig az IBUSZ irodákban lehet megvásárolni. Három kategóriájú belépő közül válogathatnak a drukkerek, a legolcsóbb 7700 forintosból napi 500 darab áll rendelkezésre, a 12 800 forintosból 150, a 17 900 forintosból pedig 50 darabot árulnak az adott napokra.

A belépőjegyeket március közepétől, telefonos értesítés után lehet átvenni a vásárlás helyszínén, tehát az IBUSZ-irodákban, vagy postai úton.

 

A göteborgi férfi olimpiai selejtező programja:
április 6., péntek:
Magyarország-Macedónia 14:45 ó
Svédország-Brazília 17 ó
április 7., szombat:
Brazília-Magyarország 13:45 ó
Macedónia-Svédország 16 ó
április 8., vasárnap:
Brazília-Macedónia 14:45 ó
Svédország-Magyarország 17 ó
A körmérkőzéses torna első két helyezettje vehet részt a londoni olimpián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik