Sport

Sousa nem ért rá…

Csütörtökön lett volna Paulo Sousa meghallgatása a Nemzeti Sport újságírója, Borbola Bence lefejelési ügyében, de a portugál tréner nem jelent meg a Bicskei Városi Bíróságon.

Legutóbb november 29.-én Borbola Bencét, a sértettet hallgatta meg bíróság, csütörtökön délután egy órakor a portugál trénernek is hasonlóképpen jelenése lett volna, ám a Videoton FC-től kapott igazolás szerint a vezetőedző halaszhatatlan munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tud megjelenni a könnyű testi sértés ügyében lefolytatott eljáráson.

Mint ismertes 2011. szeptember 14.-én Felcsúton a FourFourTwo magazin és a felcsúti futballakadémián dolgozó edzők vegyes csapatával játszott a Nemzeti Sport újságíróiból álló labdarúgó csapat. Az összecsapás egészen a második játékrész első feléig sportszerű keretek között zajlott, a vendéglátó együttes jelentős vezetése mellett. Ekkor a kapu felé induló Borbola Bencét Paulo Sousa többször szabálytalanul próbálta szerelni, erre Borbola a durváskodás miatti értetlenségében kérdőre vonta ellenfelét, válaszként, pedig a luzitán szakember lefejelte. Borbola Bence bal szeme fölötti erősen vérző, nyílt sebet ejtett, amelyet az Országos Baleseti Intézetben elláttak. A sérülésről természetesen orvosi látlelet is készült.

A bíróság az újabb tárgyalás időpontjának április 10.-ét tűzte ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik