Sport

Szabó Zoltán a legjobb 27 között Velencében

Egyedüli magyarként Szabó Zoltán jutott a WPT Velence legjobb 27 kártyása közé. Még kilenc hely választja el a mezőnyt a fizetős helyektől.

Hétfőn indult az osztás a World Poker Tour Velence 4950 eurós főversenyén. Összesen 155 játékos ült asztalokhoz, számuk két nap játékot követően 27 fősre csökkent, egyedüli magyarként Szabó Zoltán jutott a harmadik játéknapra – írja a Poker.hu.

Az első játéknapról nagy örömünkre három magyar játékos, Csabai István, Kovács „and217” András és Szabó Zoltán jutottak tovább. Mindhárman a középmezőnyben helyezkedtek el, de a könnyű játékosállomány nagy bizakodásra adott okot.

Sajnos végül csak Szabó Zoltánnak sikerült kivívni a továbbjutást a harmadik napra, 91 300 gyűjtött zsetonjával a mezőny végén helyezkedik el, és nagyot kell harcolnia, ha be akar jutni a 18 főt jelentő fizetős helyek egyikére.

Az élen a norvég Marcel Bjerkmann áll, de rajta kívül még olyan híres játékos küzdhetnek meg a 210 ezer eurós fődíjért, mint James Akenhead, Andrea Dato, Gianluca Speranza, Kara Scott és Carla Solina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik