Sport

20 millió forintot nyertek magyarjaink hétvégén

Czuczor Márton, Tóth János, Traply Péter és Tbac1 összesen 90 ezer dollárt nyert a PokerStars és PartyPoker hétvégi nagyversenyein.

A hétvége mindig is egy izgalmas időszak a profi online pókeres életében. Különösen a vasárnap, amikor a legnagyobb nevezési díjú versenyek és legpatinásabb versenyek zajlanak.

Magyarjaink rendre szép eredményeket szállítanak vasárnaponként, február első hétvégéjén sem volt ez másképp, négy játékosunk összesen 90 ezer dollárt, azaz 20 millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

A legnagyobb nyereményt Tóth „szusza84” János gyűjtötte be, miután megnyerte a PartyPoker 530 dollár nevezési díjú 100 ezer dollár garantált High Roller tornáját.

Kicsivel maradt le a fináléról Traply Péter, aki végül a 10. helyen végzett ugyanezen a versenyen, ami 2550 dollárt eredményezett számára. Tóth azonban meg sem állt a győzelemig, osztás nélkül nyerte meg a tornát, és szerezte meg a 37 696 dollárt érő első helyet.

A hétvége második legnagyobb nyereményét Tbac1 szolgáltatta, az ismeretlen magyar játékos a PokerStars 109 dolláros Sunday Rebuyán végzett a harmadik helyen, amivel 33 920 dollárt nyert.

15 770 dollárral növelte online egyenlegét Czuczor „noirduck” Márton, aki a PokerStars Sunday 500 versenyén jutott döntőbe, ahol végül a hatodik helyet tudta megszerezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik