Sport

Botond Balázs 48. lett Deauville-ben

24.hu
24.hu

2012. 02. 04. 17:02

Egyedüli magyar játékosként Botond Balázs jutott be az European Poker Tour Deauville fizetős helyeire, és15 ezer eurót nyert.

Botond Balázs jutott magyarjaink közül egyedül az EPT Deauville harmadik napjára, ahonnan még továbbverekedte magát a negyedik napra, ahol azonban megálljt parancsolt neki a kártya, és végül a 48. helyen fejezte be a versenyt – írja a Poker.hu.

Eseménydús harmadik játéknapot követően, amikor a játékosok elérték a fizetős helyeket, már csak Botond „birs320” Balázs volt a mezőnyben a magyarjaink közül. Botond 376 ezer zsetonnal zárta a játéknapot, ami átlag alatti zsetonkészletet jelentett.

A negyedik napon azonban gyors kiesés vetett véget a versenyének, az olasz Team PokerStars Pro Luca Paganoval ült egy asztalon, aki rendkívül veszélyes ellenfélnek bizonyult, sajnos sikerült is kiejtenie Botond.

Pagano cutoff pozícióból emelt, Botond a kisvakról visszaemelt, Pagano azonban allin ment dámapárral, amit magyar játékosunk azonnal megadott. Sajnos Botond A-J kombinációja nem bizonyult elég erősnek, az asztalra semleges lapok érkeztek, így Botond Balázsnak be kellett érnie a 48. hellyel, ami 15 ezer eurót ért számára.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.