Sport

Botond Balázs 48. lett Deauville-ben

Egyedüli magyar játékosként Botond Balázs jutott be az European Poker Tour Deauville fizetős helyeire, és15 ezer eurót nyert.

Botond Balázs jutott magyarjaink közül egyedül az EPT Deauville harmadik napjára, ahonnan még továbbverekedte magát a negyedik napra, ahol azonban megálljt parancsolt neki a kártya, és végül a 48. helyen fejezte be a versenyt – írja a Poker.hu.

Eseménydús harmadik játéknapot követően, amikor a játékosok elérték a fizetős helyeket, már csak Botond „birs320” Balázs volt a mezőnyben a magyarjaink közül. Botond 376 ezer zsetonnal zárta a játéknapot, ami átlag alatti zsetonkészletet jelentett.

A negyedik napon azonban gyors kiesés vetett véget a versenyének, az olasz Team PokerStars Pro Luca Paganoval ült egy asztalon, aki rendkívül veszélyes ellenfélnek bizonyult, sajnos sikerült is kiejtenie Botond.

Pagano cutoff pozícióból emelt, Botond a kisvakról visszaemelt, Pagano azonban allin ment dámapárral, amit magyar játékosunk azonnal megadott. Sajnos Botond A-J kombinációja nem bizonyult elég erősnek, az asztalra semleges lapok érkeztek, így Botond Balázsnak be kellett érnie a 48. hellyel, ami 15 ezer eurót ért számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik