Sport

Gonosz drukker vette el a kislány örömét, de jött a happy end

Novak Djokovic hatórás meccsen verte meg Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében. A szerb pólóját egy telhetetlen nő kaparintotta meg.

Sokáig emlékezetes mérkőzést játszott egymással Novak Djokovic és Rafael Nadal 2012 első Grand Slam-tornáján, történetesen a döntőben.

A maratoni csata végén a szerb klasszis örülhetett. Djoko a találkozó után egy fiatal lánynak adta volna egyik pólóját, de egy telhetetlen hölgy elcsente a ruhadarabot egy határozott mozdulattal.

Egy bizonyos Melissa Cook szerette volna magának a pólót, a 14 éves drukker elől azonban Jale Rotshild (így hívják a molett hölgyet) kapta el azt – derült ki, miután nagy nyilvánosságot kapott a történet. A felek állítólag veszekedni kezdtek a helyszínen, a kislány elsírta magát és azt állította, régóta ismeri Djokovicot, mert ahányszor csak pályára lépett Ausztráliában, minden meccsét végigszurkolta a lelátó első padsoraiból.

A belgrádi és az ausztrál lapoknak is állandó témájává vált az eset, és a sportműsorokban többször is bejátszották a jelenetet, amint Djokovic a közönség felé dobja trikóját.

Aztán váratlan fordulat történt: a belgrádi média pénteken arról számolt be, hogy Jale Rotshild megunta a “közvélemény nyomását” és a sok névtelen fenyegetést, amit az utóbbi napokban kapott, és az interneten licitre bocsátotta a trikót.

Erről természetesen értesült Melissa is, akinek mamája azonnal lépett és 5500 dollárra emelte a tétet, hogy “teljesüljön Melissa álma”, amint azt a kislány édesanyja utóbb elmondta.

A pénzt Jale Rotshild jótékonysági célra fordítja. Azért kíváncsiak lennénk, mire…

Íme, az említett jelenetsor:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik