Sport

Három magyar játékos az EPT Deauville 2. napján

Az European Poker Tour Deauville első két játéknapjáról három magyar játékos, Traply „Bélabácsi” Péter, Kovács „and217” András és Botond „birs320” Balázs jutottak tovább.

889 játékos nevezett az EPT Deauville első két selejtező napjára, ami mindössze két fővel maradt el a tavalyi létszámtól. Öt magyar induló volt a mezőnyben, közülük hárman sikerrel abszolválták a verseny elejét – írja a Poker.hu.

Az 1/A napon egyedül Szécsi „nrobix” Norbert ült asztalokhoz magyarjaink közül, de sajnos nem tudta kivívni a továbbjutást. Az 1/B napon már négyen, a PokerStars Team Pro Tóth Richárd, Traply „Bélabácsi” Péter, Botond „birs320” Balázs és Kovács „and217” András tették tiszteletüket magyarjaink közül.

Utóbbi háromnak végül sikerült is a második napra jutni, Kovácsnak ment a legjobban, 60200 zsetonjával azonban bőven a középmezőnyben foglalhatja csak el a helyét a még irgalmatlanul nagy 546 fős mezőnyben.

Botond 55 ezerrel, míg Traply 21 ezerrel folytathatja a második napon, ahol már a fizetős helyekért küzdenek meg majd meg, amit a mezőny 128 főnél ér el. Hosszú napnak néznek tehát elébe magyarjaink, a cél a 875 ezer eurót érő első hely megszerzése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik