Sport

Patrik Antonius Big Mac-fogadása

A megszállott egészségmániás Patrik Antonius 3 Big Mac elfogyasztásáért ingyen tekinthette meg az Australian Open döntőjét.

A január 22-28. között zajló Aussie Millions főversenye egybeesett a nagy presztízsű Australian Open teniszdöntővel. A pókerprofi Patrik Antonius nagy teniszrajongó hírében áll, így nem csoda, hogy az egészségmániás zsugás még 3 Big Macet is bevállalt, csak hogy élőben tekinthesse meg a Djokovic-Nadal finálét – írja a Poker.hu.

Antonius maga is sikeres teniszező volt, de egy súlyos sérülésnek köszönhetően fel kellett adnia profi sportolói pályafutását. A finn játékos így jutott el a pókerig, amelyben szintén nagy sikereket aratott, mára pedig napjaink egyik legjobb cash game játékosává vált.

A kopasz pókeres emellett mindmáig imádja a teniszt, és nem mellesleg az egészség megszállottja, így a kettőt egybegyúrva történhetett meg az a fogadás, ami közte és a melbourne-i Crown Casino menedzsere között köttetett meg.

Antonius megkérte Natasha Stipanovot, hogy szerezzen neki jegyet a férfi egyes döntőjére. Stipanov nem habozott sokáig, egy fogadáshoz kötötte a jegyszerzést. Antoniusnak mindössze 3 Big Macet kellett elfogyasztani, amiért cserébe megkaphatta a jegyeket.

A finn zsugás nem tétlenkedett, gyorsan legyűrte a számára oly ellenszenves szendvicseket, majd azt mondta, hogy akár még kettő is belefért volna, ha nagyon muszáj lett volna.

Antonius tehát megnyerte a vicces fogadást, és már rohant is a meccsre, ahol Novak Djokivics végül egy rendkívül élvezetes meccsen 3-2-re legyűrte Rafael Nadalt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik