Sport

Fehérváriak a kosárgálán

Február 5.-én, vasárnap a Körcsarnokban rendezik az MKOSZ ALL-STAR Kosárlabda Gálát, ahol, mint eddig minden évben, ezúttal is találkozhatunk az Albacomp Fehérvár játékosaival.

Vasárnap éjfélig lehetett szavazni a légiósok válogatottjára, itt a kezdő ötösbe bekerült Damian Hollis a fehérváriak 23 esztendős bedobója. Igaz ezzel még teljes a, Bencze Tamás kerete. A Falco SZOVA KC mestere ugyanis ezen az ötösön felül további játékosokat nevez meg csapatába néhány napon belül. Ellenfelük, a magyar válogatott kerete, pedig már teljes. Rátgéber László frissen megválasztott szövetségi kapitány kijelölte azokat a játékosokat, akikre számít a gálán. A tizenöt tagú csapatban többek között komoly szerep vár a Keller Ákos, Hendlein Roland duóra is.
Érdekesség, hogy a 2010-es gálán Hendlein még régi csapata, a Kaposvári KK színeiben vett részt, míg Keller tavaly is ott volt a magyar válogatottban, az akkor még fehérvári színekben pattogtató Hanga Ádámmal együtt a Sportmax-Hegyvidék Szabadidőközpontban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik