Sport

Peyton Manning-nek annyi?

Egy orvosi jelentés szerint az Indianapolis Colts legendás irányítójának nem sok esélye maradt pályafutása folytatására.

A jövő hétfői Super Bowl-nak otthont adó Indianapolist kedden sokkal jobban foglalkoztatta a helyi csapat, a Colts irányítójáról szóló aggasztó hír, mint a közelgő szupermeccs.

Egy orvosi vélemény szerint Peyton Manning soha többé nem lesz képes NFL-színvonalú játékra.

A 2007-ben Super Bowl-t nyert Colts irányítóját nyaksérülés miatt szeptemberben megműtötték, de állítólag megint kés alá kell feküdnie, és karja már sosem lesz a régi, és egyáltalán, játékra is úgy egy év múlva lesz képes.

Mindezek tovább kuszálják a Manning-szálat, a közelmúltban arról cikkeztek, hogy az irányító viszonya pénzügyi viták miatt megromlott a klubvezetéssel, és lehet, hogy elhagyja a Coltsot, amellyel sok sikert ért el.

Az orvosok Manning állapotának tudatában nem tudják arra biztatni a csapatot, hogy számoljanak Peytonnal. Márciusban 28 millió dollár bónusz jár a játékosnak – ha akkor még az Indianapolis tagja lesz.

Egy hete a New York Jets vezetőedzője, Rex Ryan szellőztette meg, hogy szívesen látná náluk Manninget.

A Colts még hivatalosan nem reagált a Manning állapotáról szóló hírre.

Jövő hétfő hajnalban azért pályára lép egy Manning a Colts csarnokában, a Lucas Oil Stadiumban. Peyton öccse, Eli második Super Bowl-győzelmét érheti el a New York Giants-sel, amellyel négy éve a csúcsra ért, miután legyőzte a New England Patriots-t.

A mérkőzés külön pikantériája, hogy a Giants ellenfele ugyanaz a csapat lesz, amely 2008-ban: a New England Patriots.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik