Sport

Chris Ferguson titkos számlákra utalt pénzt a Full Tiltről

A Full Tilt Poker társtulajdonos Chris Ferguson is mélyen sáros a terem tönkretételében, közel 60 millió dollárt utalt titkos számlákra.

Chris Ferguson benne volt a Full Tilt Poker négytagú vezetőségében, akik a terem korábbi működési évei alatt folyamatosan lopták meg saját játékosaikat. Ferguson sem volt kivétel, összesen 60 millió dollár értékben utalt ki pénzt titkos számlákra – írja a Poker.hu.

A Full Tilt botrány újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a híresztelések szerint a sokak által igen kedvelt Chris Ferguson is nyakig sáros, az elmúlt években hatalmas mennyiségű utalásokat hajtott végre titkos számlákra, a saját bankszámláját pedig 25 millió dollárral növelte, leginkább a Full Tilt játékosainak kárára.

Azért is szomorú ez, hiszen Ferguson rengeteg játékos példaképeként szerepelt évekig a tévében, és számos kezdő pókeres kezdett el játszani miatta, barátságos stílusával pedig kivívta játékostársai elismerését és barátságát.

A tranzakciók között merül fel Ian Imrich neve, aki az évek alatt szintén hatalmas pénzeket kapott, a szálak pedig félreérthetetlenül összekapcsolhatók, ugyanis ő Ferguson személyes ügyvédje.

Ezek az újabb események nem vetnek jó fényt a Full Tilt újraindulásában serényen tevékenykedő Bernard Tapie Csoportra sem, így nagy kérdés, hogy ezek a fejlemények merre terelik a dolgok állását. Sem a 2000-ben világbajnoki címet szerző Ferguson, sem pedig Imrich nem kommentálta egyelőre a vádakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik