Sport

VIP-vendégek érkeznek a vízilabdásokhoz

Ma este 19 órától a holland női vízilabda-válogatott ellen szállnak vízbe Merész András tanitványai. Vasárnap jön Erwin Koeman és az ororszok!

Amióta a magyar küldöttség Eindhovenben tartózkodik, az időjárásra nem lehetett panasz. Tegnap reggelre aztán megérkezett az eső. Nem mintha az uszoda nem lenne fedett, meg ugye amúgy is előbb-utóbb vizes lesz az ember lánya, ha már vízilabdára adta a fejét, de mégis részben ezért, részben a győztes angol meccs fáradalmai miatt a lányok pihenéssel töltötték a tegnap délelőttöt.

Aztán a tegnap este nyolc órakor esedékes edzésre már kipihenten és testben-lélekben felkészülten érkeztek. A felkészültségre, a szívre, az akaraterőre szükségük is lesz a lányoknak a ma este 19 órakor kezdődő házigazda hollandok elleni csoportrangadón. Igen nagy az érdeklődés. Merész András válogatottját telt ház várja, már elővételben minden jegyet eladtak. A holland lányok szereplésére sokan kíváncsiak – főleg az oroszok elleni vereség miatt számukra sorsdöntőnek tűnő magyarok elleni mérkőzésre.

További hír még, hogy a vasárnap esedékes oroszok elleni mérkőzésre VIP-vendégek érkeznek a magyar csapathoz: többek közt a magyar labdarúgó-válogatott korábbi edzője, Erwin Koeman és a válogatott játékosa, Kisteleki Hanna édesapja, Kisteleki István is a helyszínen tekinti meg a mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik