Sport

Fogatlan lett a magyar válogatott ásza

A tegnapi holland-magyar vízilabda-mérkőzés, helyesebben könnyed fürdőzés nyomot hagyott maga után. Madaras Norbertnek kiverték a fogát.

Kemény Dénes és Madaras Norbert

Mint írtuk, tegnap este az eindhoveni vízilabda-Európa-bajnokság csoportköreinek második mérkőzésén a férfi-vízilabdaválogatott 19-6-ra oktatta a hollandusokat. A csapat igazán remek játékkal népszerűsítette a sportágat, az utolsó negyedben nyolc gólt szórt Stegman hálójába.

Madaras Norbert kissé visszafogottan teljesített, szokásával ellentétben most nem terhelte meg az ellenfél hálóját balkezes bombáival. Sőt, a vlv.hu információi szerint a hollandok egyik akciójánál a támadó lendülő keze eltalálta Madaras Norbert arcát, de olyan szerencsétlenül, hogy a válogatott játékos foga kitörött. Némi öröm az ürömben, hogy ezt a fogát egyszer már kiverték, így nem eredeti fogat kell pótolni. Norbi szerdán fogorvoshoz megy vizsgálatra.

A nők ma délután 16 órától Nagy-Britannia ellen kezdik meg a szereplést, míg a férfiak legközelebb csütörtökön, 13 órakor  Macedónia ellen szállnak vízbe.

Kemény Dénesnek így is tetszik Norbi:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik