Sport

BlackMisi 8 millió forintot nyert a PokerStarson

Az ismeretlen magyar játékos mindössze 400 forintból jutott be a PokerStars patinás Sunday Million versenyére, ahol a hetedik helyig menetelt.

A PokerStars 215 dolláros nevezési díjú Sunday Millionján BlackMisi élete eredményét érte el, egészen a döntőig masírozott, ahol 31729 dollárt nyert – írja a Poker.hu.

Honfitársunk remek eredménye azért is kimagasló, hiszen a világ legpatinásabb versenyére mindössze 1,65 dollárból, azaz nagyjából 400 forintból jutott be egy szatellitről, ami alapból rendkívül nehéz feladat.

Végül BlackMisi 7,379 játékossal együtt vágott neki a küzdelmeknek, ahova nem kevesebb mint 15 óra játékot követően hétfő reggel 6 óra környékén a fináléba is bejutott. Ott magyar zsugásunk a hetedik helyen kezdhetett, zsebben pedig már 11 ezer dollárt tudhatott magáénak.

BlackMisinek nem sikerült  tovább javítani pozícióján, végül a hetedik helyet szerezte meg, osztott tízes párja nem tartott ki a későbbi győztes holland Tizic K-Q kombinációja ellen, ugyanis a közös lapok egy dámát hoztak. Magyar játékosunk talán egy picit csalódva, de mindenesetre 31 729 dollárral gazdagabban térhetett pihenőre.

A verseny párbajában Tizic és roosi88 alkut kötöttek, mindketten 180 ezer dollárt kaptak, a győztes személyének járó további 20 ezer dollárért játszottak tovább, amit végül Tizic tudott behúzni, így kereken 200 ezer dollárt nyert a holland kártyás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik