Sport

K. O. Dunaújvárosban

A SAPA Fehérvár AV 19 farmcsapata utolsó idegenbeli mérkőzését játszotta a DAB. Docler otthonában, a kék-fehérek fáradt, szétesett gárda benyomását keltve szenvedtek nagygólarányú vereséget.

Kapcsolódó cikkek

Elvileg még mindig megvolt az esélye a „kis Volánnak” arra, hogy bejusson a MOL Liga rájátszásába, de ezt a fikarcnyi sanszot el is veszítette a kék-fehér alakulat az első szünet után. Addig lényegében egyenrangú ellenfelei voltak az újvárosiak, szintén második garnitúrájával. Aztán a térfélcsere után nagyot változott a játék, és szinte minden a vendéglátók kívánsága szerint alakult, hetet ütöttek zsinórban, ehhez, pedig csak asszisztálni tudtak a fehérvári fiatalok. A záró játékrész így teljesen izgalommentes volt, kötelezően letudták a felek, még két DAB.Docler góllal.

Jegyzőkönyv:
DAB.Docler – SAPA Fehérvár AV 19 farm 10–0 (1–0, 7–0, 2–0)
Dunaújváros, 600 néző.
Vezette: Haszonits, Kész, Márkus

DAB: Kiss T. – Erdélyi P., Tőkési 1, Virág T. 2 (2), Mestyán (1), Papp Cs. 2 (2) – Nagy R. (1), Hüffner (1), Strenk 1 (1), Dancsfalvi 1, Szabados 1 (1) – Lencsés (1), Ványi, Pavuk, Jonkl 1, Komáromi – Szepessy B. 1, Szepessy M. (1), Léránt
Edző: Szakács Ferenc

FEHÉRVÁR: Pleszkán – Hetényi, Balogh B., Németh A., Hajós, Kocsis F. – Varga A., Erdélyi T., Fekti Á., Tóth A., Farkas L. S. – Dósa, Meretei M., Farkas T., Reiter, Horváth D. – Tóth G., Kovács V., Árkovics, Vég (kapus)
Edző: Kóger István

Kiállítások: 11 perc + 20 perc végleges (Ványi), illetve 9 perc + 20 perc végleges (Tóth G.)

Edzőszemmel:
– Gratulálok a fiúknak, külön öröm, hogy a második harmad után sem álltak le. – Szakács Ferenc

– A második harmadban érthetetlen módon teljesen összeroppantunk, pedig tudtuk, hogy matematikailag van esélyünk a hatba kerülésre, de az első harmad jó játékát nem tudtuk átmenteni. – Kóger István

Ajánlott videó

Olvasói sztorik