Sport

Edzőtáborban a Vidi

Kétnapos orvosi vizsgálatot követően elkezdte háromhetes edzőtáborozását a spanyolországi Malagán a Videoton FC csapata.

A fehérvári alakulat tegnap este hét óra körül érkezett meg a Marbella melletti Esteponába, ahol elfoglalták szálláshelyüket, majd a marbellai labdarúgóközpontba mentek egy átmozgató edzésre. A hazaihoz képest meleg, 15 fokos időben mindenki jókedvűen végezte a gyakorlatokat, a hosszú repülőút és a sok reptéri várakozás ellenére is. A tegnapi frissítő edzés után ma már el is kezdődik az érdemi munka, két komoly edzés vár a csapatra.
Több változás történt az utóbbi néhány napban a piros-kékek keretében. Új igazolás, és már a csapattal tartott, a Honvédtól érkező Torghelle Sándor, valamint a brazil Jeff Silva, aki ezt megelőzően hazája “B” ligás bajnokságában, a Náutico együttesében szerepelt. Új szerzemény a paksi ifjabb Haraszti Zsolt, de ő még a következő néhány napban Pakson folytatja a téli felkészülést. Az már biztos, hogy a tehetséges középpályás két és féléves kontraktust írt alá a bajnokcsapattal, ám tavasszal mégsem léphet pályára fehérvári színekben. Ennek oka, hogy az szezonban már játszott paksi színekben is – a zöld-fehérektől került kölcsönbe Siófokra – ezért a 2011-12-es évadban a szabályzat szerint már nem szerepelhet egy harmadik csapatban. Így nagy valószínűséggel e két csapat közül valamelyik klubba kölcsönbe kerül.
Nem utazott el Malagára Nagy Dániel, aki a több játéklehetőség reményében klubot válthat. Az „ősfehérvári” labdarúgót többek között a Szombathelyi Haladás látná szívesen soraiban. Rajta kívül még Lencse László sorsa is függőben van, a csatár eddig Kecskeméten volt kölcsönben, de az is elképzelhető, hogy tavasszal már újabb csapatot erősít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik