Sport

Mindkét magyar játékos távozott a PCA 2012 főversenyéről

Mind Birizdó István, mind pedig Drágár Péter búcsúzni kényszerült a PokerStars Caribbean Adventure főversenyének harmadik napján.

A PCA 2012 harmadik játéknapjának 195 fős mezőnyében két magyar játékos, Birizdó István és Drágár Péter voltak ott. Sajnos egyikkőjüknek sem sikerült az újabb továbbjutás, sőt kettőjük közül csak Drágár tudott pénzbe érni – írja a Poker.hu.

A PokerStars Caribbean Adventure idei főversenyének harmadik napjára két magyar zsugás térhetett vissza, a 195 fős mezőny 35 játékosa pedig még pénz nélkül volt kénytelen búcsúzni.

Sajnos Birizdó István épp erre a sorsra jutott, amikor a már megcsappant zsetonjait T-J lapokra tette fel, és végül a francia PokerStars-profitól, Arnaud Matterntől kapott allinjére megadást. Az asztalra a J-4-3-9-A közös lapok érkeztek, amik két párt eredményeztek a franciának, aki így búcsúztatta fiatal játékosunkat.

Drágár Péternek viszont sikerült a 160 fizetős pozíció közül egészen a 121. helyig jutni, így egy újabb sikeres külföldi kiruccanást tudhat magáénak. „Dragó” tavaly októberben Cannesben és San Remoben is pénzbe tudott érni, így ez a remek januári eredmény sikeres 2012-t vetít játékosunk elé.

Végül 64-en jutottak tovább a negyedik napra, ahol még számos profi van versenyben a 2 millió dollárt érő első helyért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik